The Nature Conservancy

Project Details

Company Name: The Nature Conservancy
Location: Chicago, IL
Space Type: Non-Profit

Rework partnered with Whitney Architects on a design project for the Illinois chapter of The Nature Conservancy, a global non-profit. Featuring renovation, restoration, and adaptive reuse, we took this project because Rework has commitments to sustainability and landfill diversion.

Located within the landmark Wrigley Building in Chicago, this office was designed to promote employee productivity and wellness while also conveying The Nature Conservancy’s mission of conserving the lands and waters on which all life depends. The goal was to design a space with blended solutions to achieve a very specific atmospheric harmony. This effort came to fruition through design and space planning as well as mix of new, customized, and repurposed furniture.